Eva de Boer

Eva de Boer - Media & Communicatie

Ik help je met je tekst, verhaal, interview, campagne, persbericht, media-of communicatieplan.

Ik help je met je tekst, verhaal, interview, campagne, persbericht, media-of communicatieplan.

MEDIA- OF COMMUNICATIEKLUS

Met je media-of communicatieklus ben je bij mij aan het goede adres. Dat klinkt breed en dat is het ook! Ik help je met het schrijven van teksten (actualiteit, radio, tv, online, presentatie, persbericht, campagne, redigeren), met je communicatie (campagnes bedenken, opzetten, uitvoeren en monitoren) of met je bredere media-opdracht (voice-over, evenementenorganisatie, productie en uitvoering).

Bij RTV Utrecht ben ik allround redacteur. Ik schrijf (presentatie)teksten voor de programma’s Utrecht is Wakker, Aan Tafel!, Utrecht Komt Thuis en U Nieuws. Ik verzorg er de productie en (tekstuele) voorbereiding van radio-en televisiereportages en ‘specials’ op Radio M Utrecht (Week van de Eighties, kerstuitzendingen), ben nieuwsjager (zoek de verhalen) en heb contact met kijkers en luisteraars.

Verhalen werk ik van A tot Z uit voor online. Lees bijvoorbeeld dit stuk van mijn hand: Ergens loopt een gekke papa die aan ze denkt. 

Eerdere ervaringen bij de omroep: presentatie voor televisie (KRO-NCRV, NPO Spirit), redactie, productie (De Ochtendkus), tekstschrijven, interviews, contentcreatie, voice-over, presentatie, bereikvergroting, beheer CMS en social media. 

Overige werkervaring: bedenken en uitvoeren campagnes (waaronder Nacht van de Nacht), contentcreatie, bedenken, schrijven en productie boeken (Klimaatgids I en II), redigeren artikelen, interviews (op schrift en op beeld), organisatie-en productie documentaire (Een Vluchtige Geschiedenis) en film (Meat the Truth). 

Heb je een voice-over of stemacteur nodig?

Beluister hieronder wat voorbeelden van werk dat ik ingesproken heb voor onder meer Omroep Max, de NPO, Beeld en Geluid en de Natuur-en Milieufederatie Utrecht.

Om 900 jaar stadsrechten van Utrecht te vieren zijn er 900 portretten van Utrechters gemaakt. Ieder vertellen ze hun verhaal en over hun band met de stad. Ik sprak de voice-over van twee historische Utrechtse dames in. Luister hier naar het verhaal van de ‘down to earth’ Friederica Wilhelmina Leijn, uit 1846. En hier naar die van de ‘deftige’ Jacomina van Eede, uit 1623.

‘Vrouwelijk, vriendelijk,
prettig om naar te luisteren’

hoor ik terug van mensen als
ze mijn stem horen.

‘Vrouwelijk, vriendelijk, prettig om naar te luisteren’

hoor ik terug van mensen als ze mijn stem horen.

Let op! Ik heb geen thuisstudio.
Inspreken doe ik dan ook op locatie.

Luister hier naar mijn stem:

Beeld & Geluid
Parel 100 Jaar Mediastad Aug 2018

MAX TV Wijzer
Kijkersvraag ‘Kijk en luistergeld

MAX TV Wijzer
Kijkersvraag ‘UItzending gemist

MAX TV Wijzer
Kijkersvraag ‘Omroepers’

NPO Spirit
Pauluskerk

NPO Spirit
Kapel op Amsterdam Centraal

Natuur en Milieufederatie Utrecht
TV-Spot over autodelen

Scroll naar boven
× Heb je vragen? Stel ze hier.